Brodski transport

Brodski transport

Organizacija transporta robe rečnim i pomorskim transportom.

Brodskim transportom se omogućava jednostavniji i efikasniji transport velikih količina robe kao i vangabaritnih transporta. Pružamo usluge organizacije transporta kontejnerima, prevoz punih kontejnerskih utovara - FCL i zbirnim kontejnerski transport - LCL. Zbirni transport je potreban za transport manjih količina roba sa udaljenih destinacija. Roba se prevozi u kontejneru sa drugom robom, s tim se omogućava praktično smanjenje cene transporta samog kontejnera. Proverena saradnja sa brodarima omogućava nam da pronalazimo najefikasnije rešenje za transport, kao i načine obezbeđivanja i osiguranja robe od dodatnih oštećenja i rizika. Samim tim omogućavamo smanjenje neplaniranih troškova. Organizujemo kompletan transport robe iz luke Rijeka i Kopra do bilo koje željene destinacije, uz redovne kontrole i izveštavanja o status robe koja se prevozi. U zavisnosti od zahteva klijenata pružamo usluge prevoza robe do direktne željene adrese, kombinacijom prevoza, brodski železnički drumski.

Ostale usluge

profesionalne usluge logistike

KAMIONSKI TRANSPORT

Međunarodni i domaći transport (cerade, frigo, furgoni, ADR, …). Zbirni prevoz u uvozu, izvozu i prevozu. Nacionalna distribucija i zbirni unutrašnji transport po Srbiji.

AVIO TRANSPORT

Organizacija avio transporta robe u uvozi i izvozu. Pružamo kompletnu uslugu pripremanja dokumentacije, carinskog posredovanja i osiguranja robe.

ŽELEZNIČKI TRANSPORT

Organizacija prevoza robe putem železnice. U zavisnosti od zahteva klijenata obavljamo organizaciju direktnog prevoza i kombinaciju transporta, železnički...