Skladišno logističke usluge

Skladišno logističke usluge

U funkciji je trenutno logističko-manipulativni centar u Petrovaradinu. Skladište je opremljeno svim potrebnim osnovnim sredstvima I napravljeno po standardima sa 2500 m2. Mogućnost skladištenja prehrambenih proizvoda, tehničkih aparata i robe, tekstilna roba kao i roba autoindustrije.

Obavljamo kompletno osiguranje robe od svih rizika skladišnog poslovanja, kao i savetovanje o pitanjima osiguranja robe. Podrazumevana kontrola kvaliteta i pregled eventualnih oštećenja robe, kontrola količine robe i zaliha. Skladištenje u skladu sa zakonskim i sigurnosnim standardima, sigurnosna bezbednost radnika, kao i obezbeđenje skladištene robe. Fi-Fo i Li-Fo metod skladišnog poslovanja sa mogućnošću prilagođavanja zahtevima klijenata. Obavljamo poslove manipulacije skladištenom robom. Sortiranje robe, pakovanje robe po zahtevu klijenta, prepakivanje robe i etiketiranje… Iz našeg skladište redovno vršimo pretovar i dalju isporuku robe.

Ostale usluge

profesionalne usluge logistike

CARINSKO POSREDOVANJE

Pružamo usluge carinskog posredovanja kod svih vidova transporta, bilo da je brodski, avionski, železnički ili drumski.

AVIO TRANSPORT

Organizacija avio transporta robe u uvozi i izvozu. Pružamo kompletnu uslugu pripremanja dokumentacije, carinskog posredovanja i osiguranja robe.

ŽELEZNIČKI TRANSPORT

Organizacija prevoza robe putem železnice. U zavisnosti od zahteva klijenata obavljamo organizaciju direktnog prevoza i kombinaciju transporta, železnički...