Carinsko posredovanje

Carinsko posredovanje

Pružamo usluge carinskog posredovanja kod svih vidova transporta, bilo da je brodski, avionski, železnički ili drumski. Naš tim za Vaše potrebe posreduje kod carinjenja robe u uvoznom i izvoznom carinjenju, kod re-eksportnog carinjenja robe, kao i kod privremenog uvoza i izvoza robe. Pružamo usluge posredovanje kod državnih i inspekcijskih organa, obavljanje carinskih formalnosti u skladu sa kontrolama i zakonima carinskih procedura i organa kontrole uz pripremu neophodne dokumentacije, i obezbeđivanje neophodnih dozvola. Transport i carinjenje robe sa podrazumevanim kontrolama i usklađivanje carinske dokumentacije potrebne za carinski postupak.

Prepustite komplikovane carinske procedure u sigurne ruke našeg tima.

Efikasno praćenje procesa carinjenja uz savetovanje u pronalaženju načina za smanjenje nepotrebnih troškova i komplikacija, uz istovremeno korišćenje svih olakšica i pojednostavljenih procedura koje su u skladu sa važećim propisima. Pružanje stručnih uputstava i savetovanje po pitanjima carinskih propisa, razvrstavanja robe po carinskoj tarifi. Radi efikasnijeg i olakšavajućeg sprovođenja carinskog postupka, kao i mogućnosti raspolaganja carinskom robom pre plaćanja, pružamo usluge polaganja bankarske garancije za obezbeđenje carinskog duga. Omogućnost elektronske razmene podataka za carinjenje robe u skladu sa informacionim tehnologijama.

U mogućnosti smo da obavimo skladištenje i smeštanje robe u naše javno carinsko skladište od 1000 m2. Skladište je opremeljeno po svim carinskim standardima i dozvolama, takođe skladište ima obezbeđen odgovarajući kamionski prilaz i omogućen brz pretovar i manipulaciju robe.

Ostale usluge

profesionalne usluge logistike

KAMIONSKI TRANSPORT

Međunarodni i domaći transport (cerade, frigo, furgoni, ADR, …). Zbirni prevoz u uvozu, izvozu i prevozu. Nacionalna distribucija i zbirni unutrašnji transport po Srbiji.

AVIO TRANSPORT

Organizacija avio transporta robe u uvozi i izvozu. Pružamo kompletnu uslugu pripremanja dokumentacije, carinskog posredovanja i osiguranja robe.

BRODSKI TRANSPORT

Organizacija transporta robe rečnim, pomorskim ili okeanskim transportom. Brodskim transportom se omogućava jednostavniji i efikasniji transport velikih količina...